Man met baardje werkt in KCC met koptelefoon op

Voordelig een training volgen?

Maak gebruik van het STAP-budget!

laptop voor e-learning

STAP-budget

Op 17 maart 2023 kunnen werkzoekenden én werkenden met het STAP-budget weer maximaal €1.000,00 euro aanvragen voor scholing en ontwikkeling. Dus jij ook! Met deze subsidie kan je bij ons voordelig een training, cursus of opleiding volgen!

Met deze trainingen ben je breder inzetbaar in je huidige situatie, fris je jouw kennis op of zorg je voor een betere positie op de arbeidsmarkt. Bekijk hier onder ons aanbod en vind een training die past bij jouw leerbehoefte!

Aanbod trainingen met het STAP-budget

customer experience

Customer Experience

Leren hoe je in de basis een goed en waardevol klantgesprek voert? Kies dan voor deze krachtige basistraining via MS Teams.

Engels in klantcontact

Wil jij meer vertrouwen krijgen in het Engels spreken en/of schrijven naar klanten? En oefenen met vakjargon?

vrouw op oranje stoel werkt op laptop

E-learnings in klantcontact

Weten hoe je een moeilijk klantgesprek voert? Jouw Engels in klantcontact opfrissen? Dat kan nu online!

Module Dienstverlening

(NVVB V1)

Praktische handvatten voor een nóg waardevoller klantcontact aan de balie. Ontwikkel jezelf als professioneel dienstverlener.

Module Zelfontwikkeling

(NVVB V2)

In deze module leer je jezelf beter kennen: waar ligt jouw talent en hoe zet je dat in in jouw werk als medewerker Burgerzaken bij de gemeente?

Leergang Waardevol Coachen 

Maak in 3 praktische modules de reis van praktisch coach naar inspirerend coach in klantcontact. Of ga jij voor 1 module?


coachen op eigenaarschap

Nieuw: coachen op eigenaarschap

Je wilt graag meer eigenaarschap in je team, medewerkers die met initiatieven komen, die zich verantwoordelijk voelen voor het werk en de klant. Uit onderzoek blijkt dat eigenaarschap veelal ook iets met een basisvertrouwen te maken heeft. Vertrouwen in elkaar, maar ook in jezelf. Alle inzichten in hoe je als leidinggevende/coach eigenaarschap vergroot in je team en bij jouw teamleden, komen in deze training aan bod:

Opleidingsadvies op maat?

Onze ervaren medewerkers helpen je graag bij het kiezen van de geschikte training of opleiding.

Wil je ons gehele aanbod trainingen en opleidingen bekijken?