Milan Coulanges

Coördinator mbo3-opleiding

Men kan de woorden horen en de houding voelen

Het blijft mij verbazen, verbondenheid tussen mensen, een van onze primaire menselijke behoeftes. Gaat dit vanzelf? Je zou haast denken van wel, maar integendeel. We zitten daarbij vooral onszelf vaak in de weg. Maar connectie werkt dan ook het beste voor hen die hieraan willen werken. Door enkel oprecht en open te zijn, goed te luisteren en te horen wat er niet gezegd, maar bedoeld wordt, ontstaan er pas echt bruggen.

“Alles wat groots en inspirerend is, is gecreëerd door een individu dat kon werken in vrijheid”

Met deze wijsheid ben ik begonnen bij Ocaro. Zelfontplooiing en autonomie in samenhang met de juiste ondersteuning en begeleiding zijn voor mij de pilaren waar ons team en werk op berust. Op reis met een fijne crew en gemotiveerde passagiers. Een helder doel voor ogen, want een mens zonder doel is als een schip zonder roer. Geweldig samen nieuwe dingen ontdekken.

Turn the cant’s into cans and the dreams into plans.

Ik ben trots dat ik mensen mag zien groeien en hierdoor zelf blijf groeien. Een win-win situatie lijkt mij. Binnen Ocaro mag ik de mbo3-opleiding coördineren. Van sollicitatiegesprekken met kandidaten tot de diploma-uitreikingen!