Werk aan je eigen toekomst!
19 maart 2019 

Werk aan je eigen toekomst!

Hoe bereik jij met plezier en energie de pensioenleeftijd?

Gratis ontwikkeladvies voor de werkende 45plusser.

Ben jij die persoon die inzicht wil krijgen in het toekomstperspectief van je huidige werk of jouw loopbaanmogelijkheden? Wil jij graag weten wat jouw competenties zijn en jouw toekomstige loopbaanmogelijkheden? Begin dit jaar heeft de overheid subsidie ter beschikking gesteld voor alle 45plussers die minimaal 12 uur per week werken. Voor een bedrag van 600 euro schakel je een ervaren loopbaanprofessional in. Zij denkt gedurende een aantal contactmomenten met je mee en helpt je om een persoonlijk ontwikkelplan op te stellen. Uiteindelijk weet jij welke acties jij kunt ondernemen.

Corine de Vries van Tot Bloei is samenwerkingspartner van Ocaro en geregistreerd loopbaanprofessional (CMI). Zij begeleidt al meer dan 15 jaar werknemers van diverse organisaties bij hun loopbaanvragen.

“Ik geloof dat mensen die met veel plezier werk doen dat bij hun past, het uiteindelijk langer volhouden”. “Ik geloof ook dat naarmate je ouder wordt, andere aspecten in het werk belangrijker worden.”

Aanmelden is eenvoudig. Bel naar 0313-654240 of mail naar info@ocaro.nl. Wij zorgen ervoor dat de loopbaanadviseur zo snel mogelijk contact met jou opneemt! De loopbaanadviseur verzorgt hierna ook de volledige administratie en de aanvraag van de subsidie.

tot bloei

Over de schrijver